Changes to yeast properties in brewing process and fast methods of their monitoring.
The result's identifiers
Result code in IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F60461373%3A22330%2F06%3A00017826" target="_blank" >RIV/60461373:22330/06:00017826 - isvavai.cz</a>
Alternative codes found
RIV/60461373:22330/06:00017831
Result on the web
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternative languages
Result language
čeština
Original language name
Změny vlastností kvasinek v pivovarském procesu a rychlé metody jejich sledování.
Original language description
V přehledném článku jsou shrnuty poznatky o působení stresových faktorů na pivovarské kvasinky během propagace, kvašení a skladování. Hlavní pozornost je věnována přehledu nejpoužívanějších fluorescenčně- optických metod pro sledování těchto změn.
Czech name
Změny vlastností kvasinek v pivovarském procesu a rychlé metody jejich sledování.
Czech description
V přehledném článku jsou shrnuty poznatky o působení stresových faktorů na pivovarské kvasinky během propagace, kvašení a skladování. Hlavní pozornost je věnována přehledu nejpoužívanějších fluorescenčně- optických metod pro sledování těchto změn.
Classification
Type
J<sub>x</sub> - Unclassified - Peer-reviewed scientific article (Jimp, Jsc and Jost)
CEP classification
EI - Biotechnology and bionics
OECD FORD branch
—
Result continuities
Project
<a href="/en/project/1M0570" target="_blank" >1M0570: Research Centre for Study of Extract Compounds of Barley and Hop</a><br>
Continuities
P - Projekt vyzkumu a vyvoje financovany z verejnych zdroju (s odkazem do CEP)<br>Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)
Others
Publication year
2006
Confidentiality
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Data specific for result type
Name of the periodical
Kvasný průmysl
ISSN
0023-5830
e-ISSN
—
Volume of the periodical
52
Issue of the periodical within the volume
1
Country of publishing house
CZ - CZECH REPUBLIC
Number of pages
4
Pages from-to
3-6
UT code for WoS article
—
EID of the result in the Scopus database
—