All

What are you looking for?

All
Projects
Results
Organizations

Quick search

  • Projects supported by TA ČR
  • Excellent projects
  • Projects with the highest public support
  • Current projects

Smart search

  • That is how I find a specific +word
  • That is how I leave the -word out of the results
  • “That is how I can find the whole phrase”

Application of FISH method for identificatin of lactobacilli from mayonnaise-based products and raw materials.

The result's identifiers

  • Result code in IS VaVaI

    <a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F60461373%3A22330%2F06%3A00017848" target="_blank" >RIV/60461373:22330/06:00017848 - isvavai.cz</a>

  • Result on the web

  • DOI - Digital Object Identifier

Alternative languages

  • Result language

    čeština

  • Original language name

    Aplikace metody FISH pro identifikaci laktobacilů z majonézových výrobků a surovin.

  • Original language description

    Aplikace metody FISH pro identifikaci laktobacilů z majonézových výrobků a surovin Kmeny rodu Lactobacillus (124) izolované ze surovin a majonézových výrobků byly charakterizovány na základě vybraných fenotypických znaků. 14 kmenů vybraných na základě metabolismu a původu byly identifikovány pomocí API-50CH systemu jako Lactobacillus plantarum, Lb. pentosus, Lb. rhamnosus, Lb. sakei a Lb. casei. Předběžná zařazení kmenů do rodu Lactobacillus bylo potvrzeno pomocí metody FISH.

  • Czech name

    Aplikace metody FISH pro identifikaci laktobacilů z majonézových výrobků a surovin.

  • Czech description

    Aplikace metody FISH pro identifikaci laktobacilů z majonézových výrobků a surovin Kmeny rodu Lactobacillus (124) izolované ze surovin a majonézových výrobků byly charakterizovány na základě vybraných fenotypických znaků. 14 kmenů vybraných na základě metabolismu a původu byly identifikovány pomocí API-50CH systemu jako Lactobacillus plantarum, Lb. pentosus, Lb. rhamnosus, Lb. sakei a Lb. casei. Předběžná zařazení kmenů do rodu Lactobacillus bylo potvrzeno pomocí metody FISH.

Classification

  • Type

    D - Article in proceedings

  • CEP classification

    GM - Food industry

  • OECD FORD branch

Result continuities

  • Project

  • Continuities

    Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)

Others

  • Publication year

    2006

  • Confidentiality

    S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů

Data specific for result type

  • Article name in the collection

    Celostátní přehlídky sýrů - Výsledky přehlídek a sborník semináře Mléko a sýry

  • ISBN

    80-7080-620-6

  • ISSN

  • e-ISSN

  • Number of pages

    6

  • Pages from-to

    240-245

  • Publisher name

    VŠCHT Praha

  • Place of publication

    Praha

  • Event location

    Praha

  • Event date

    Jan 26, 2006

  • Type of event by nationality

    CST - Celostátní akce

  • UT code for WoS article