Connection between the perception of fat and sensitivity to PROP
The result's identifiers
Result code in IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F60461373%3A22330%2F06%3A00017925" target="_blank" >RIV/60461373:22330/06:00017925 - isvavai.cz</a>
Result on the web
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternative languages
Result language
čeština
Original language name
Souvislost mezi vnímáním tučné chuti a citlivosti k látce PROP.
Original language description
Hodnotitelé byli testování na citlivost k PROPu a na tučnou chuť.
Czech name
Souvislost mezi vnímáním tučné chuti a citlivosti k látce PROP.
Czech description
Hodnotitelé byli testování na citlivost k PROPu a na tučnou chuť.
Classification
Type
D - Article in proceedings
CEP classification
GM - Food industry
OECD FORD branch
—
Result continuities
Project
<a href="/en/project/OC%20921.001" target="_blank" >OC 921.001: RELATIONSHIPS BETWEEN PREFERENCES AND DYNAMIC SENSORY PERCEPTION OF TASTE AND FLAVOUR</a><br>
Continuities
P - Projekt vyzkumu a vyvoje financovany z verejnych zdroju (s odkazem do CEP)<br>Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)
Others
Publication year
2006
Confidentiality
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Data specific for result type
Article name in the collection
XLIV. Mezinárodná konferencia z technologie a analytiky tukov, Liptovský Ján, Slovensko, 10.-12.5. 2006
ISBN
80-86238-97-0
ISSN
—
e-ISSN
—
Number of pages
4
Pages from-to
51-54
Publisher name
Slovenská chemická společnost
Place of publication
Bratislava
Event location
—
Event date
—
Type of event by nationality
—
UT code for WoS article
—