All

What are you looking for?

All
Projects
Results
Organizations

Quick search

  • Projects supported by TA ČR
  • Excellent projects
  • Projects with the highest public support
  • Current projects

Smart search

  • That is how I find a specific +word
  • That is how I leave the -word out of the results
  • “That is how I can find the whole phrase”

Connection between the perception of fat and sensitivity to PROP

The result's identifiers

  • Result code in IS VaVaI

    <a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F60461373%3A22330%2F06%3A00017925" target="_blank" >RIV/60461373:22330/06:00017925 - isvavai.cz</a>

  • Result on the web

  • DOI - Digital Object Identifier

Alternative languages

  • Result language

    čeština

  • Original language name

    Souvislost mezi vnímáním tučné chuti a citlivosti k látce PROP.

  • Original language description

    Hodnotitelé byli testování na citlivost k PROPu a na tučnou chuť.

  • Czech name

    Souvislost mezi vnímáním tučné chuti a citlivosti k látce PROP.

  • Czech description

    Hodnotitelé byli testování na citlivost k PROPu a na tučnou chuť.

Classification

  • Type

    D - Article in proceedings

  • CEP classification

    GM - Food industry

  • OECD FORD branch

Result continuities

  • Project

    <a href="/en/project/OC%20921.001" target="_blank" >OC 921.001: RELATIONSHIPS BETWEEN PREFERENCES AND DYNAMIC SENSORY PERCEPTION OF TASTE AND FLAVOUR</a><br>

  • Continuities

    P - Projekt vyzkumu a vyvoje financovany z verejnych zdroju (s odkazem do CEP)<br>Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)

Others

  • Publication year

    2006

  • Confidentiality

    S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů

Data specific for result type

  • Article name in the collection

    XLIV. Mezinárodná konferencia z technologie a analytiky tukov, Liptovský Ján, Slovensko, 10.-12.5. 2006

  • ISBN

    80-86238-97-0

  • ISSN

  • e-ISSN

  • Number of pages

    4

  • Pages from-to

    51-54

  • Publisher name

    Slovenská chemická společnost

  • Place of publication

    Bratislava

  • Event location

  • Event date

  • Type of event by nationality

  • UT code for WoS article