The colour of dry meat products
The result's identifiers
Result code in IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F60461373%3A22330%2F07%3A00017991" target="_blank" >RIV/60461373:22330/07:00017991 - isvavai.cz</a>
Result on the web
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternative languages
Result language
čeština
Original language name
Barva trvanlivých masných výrobků
Original language description
Přídavek antioxidantů získaných extrakcí z koření ovlivnil oxidaci tuků i hemových barviv a tím se projevil na vyšší stabilitě barvy nákroje trvanlivých salámů. Ze sledovaných extraktů koření nejvíce bránily této oxidaci hemových barviv preparáty získanéz rozmarýnu, tedy (Bordantix - B a Rozmarýn - R).
Czech name
Barva trvanlivých masných výrobků
Czech description
Přídavek antioxidantů získaných extrakcí z koření ovlivnil oxidaci tuků i hemových barviv a tím se projevil na vyšší stabilitě barvy nákroje trvanlivých salámů. Ze sledovaných extraktů koření nejvíce bránily této oxidaci hemových barviv preparáty získanéz rozmarýnu, tedy (Bordantix - B a Rozmarýn - R).
Classification
Type
D - Article in proceedings
CEP classification
GM - Food industry
OECD FORD branch
—
Result continuities
Project
<a href="/en/project/FT-TA3%2F059" target="_blank" >FT-TA3/059: *Impact of selected additives on shelf life, colour, water binding capacity, texture and organoleptic properties of meat products.</a><br>
Continuities
Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)
Others
Publication year
2007
Confidentiality
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Data specific for result type
Article name in the collection
Zborník referátových a posterových príspevkov z XXI. vedeckej konferencie Cudzorodé látky v požívatinách.
ISBN
978-80-227-2774-7
ISSN
—
e-ISSN
—
Number of pages
4
Pages from-to
190-193
Publisher name
Slovenská technická univerzita
Place of publication
Bratislava
Event location
—
Event date
—
Type of event by nationality
—
UT code for WoS article
—