Quality evaluation
The result's identifiers
Result code in IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F60461373%3A22330%2F07%3A00019098" target="_blank" >RIV/60461373:22330/07:00019098 - isvavai.cz</a>
Result on the web
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternative languages
Result language
čeština
Original language name
Hodnocení kvality
Original language description
V knize je uveden nejprve stručný přehled cereální chemie (30 str.) a vysvětleny vztahy chemických složek ke zpracovatelské kvalitě obilí. Dále je uveden přehled v současnosti užívaných analytických a instrumentálních metod hodnocení kvality obilí a mouky ve mlýnech. Nejsou uváděny podrobné návody měření ale klasifikace metod a podle jejich účelu a jsou vysvětleny interpretace výsledků pro jejich praktické využití.
Czech name
Hodnocení kvality
Czech description
V knize je uveden nejprve stručný přehled cereální chemie (30 str.) a vysvětleny vztahy chemických složek ke zpracovatelské kvalitě obilí. Dále je uveden přehled v současnosti užívaných analytických a instrumentálních metod hodnocení kvality obilí a mouky ve mlýnech. Nejsou uváděny podrobné návody měření ale klasifikace metod a podle jejich účelu a jsou vysvětleny interpretace výsledků pro jejich praktické využití.
Classification
Type
C - Chapter in a specialist book
CEP classification
GM - Food industry
OECD FORD branch
—
Result continuities
Project
—
Continuities
Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)
Others
Publication year
2007
Confidentiality
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Data specific for result type
Book/collection name
Mlýnská technologie, sv. 1
ISBN
978-80-239-9475-9
Number of pages of the result
5
Pages from-to
186-190
Number of pages of the book
—
Publisher name
Svaz průmyslových mlýnů ČR
Place of publication
Praha
UT code for WoS chapter
—