Food technology and food consumer
The result's identifiers
Result code in IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F60461373%3A22330%2F07%3A00019189" target="_blank" >RIV/60461373:22330/07:00019189 - isvavai.cz</a>
Result on the web
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternative languages
Result language
čeština
Original language name
Potravinářská technologie a spotřebitel potravin
Original language description
Spotřebitelské požadavky na jakost potravin se mění , hlavně s názory na optimální výživovou hodnotu, a výrobci potravin se poměrně rychle přizpůsobují vývojem nových výrobků
Czech name
Potravinářská technologie a spotřebitel potravin
Czech description
Spotřebitelské požadavky na jakost potravin se mění , hlavně s názory na optimální výživovou hodnotu, a výrobci potravin se poměrně rychle přizpůsobují vývojem nových výrobků
Classification
Type
J<sub>x</sub> - Unclassified - Peer-reviewed scientific article (Jimp, Jsc and Jost)
CEP classification
GM - Food industry
OECD FORD branch
—
Result continuities
Project
—
Continuities
Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)
Others
Publication year
2007
Confidentiality
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Data specific for result type
Name of the periodical
Chemické listy
ISSN
0009-2770
e-ISSN
—
Volume of the periodical
101
Issue of the periodical within the volume
2
Country of publishing house
CZ - CZECH REPUBLIC
Number of pages
1
Pages from-to
121-121
UT code for WoS article
—
EID of the result in the Scopus database
—