All

What are you looking for?

All
Projects
Results
Organizations

Quick search

  • Projects supported by TA ČR
  • Excellent projects
  • Projects with the highest public support
  • Current projects

Smart search

  • That is how I find a specific +word
  • That is how I leave the -word out of the results
  • “That is how I can find the whole phrase”

Virtual reality in electronic food databases

The result's identifiers

  • Result code in IS VaVaI

    <a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F60461373%3A22330%2F07%3A00019208" target="_blank" >RIV/60461373:22330/07:00019208 - isvavai.cz</a>

  • Result on the web

  • DOI - Digital Object Identifier

Alternative languages

  • Result language

    čeština

  • Original language name

    Virtuální realita v elektronických potravinářských databázích

  • Original language description

    S pomocí nejnovější verze obrazového analyzátoru LUCIA G 5.0 (Laboratory Imaging, Česká republika) je na našem pracovišti vytvářena obrazová databáze potravinářských materiálů a výrobků. Databáze obsahuje také virtuální obrazovou dokumentaci. Na příkladech charakteristických objektů plísňových sýrů v makro rozlišení je diskutován přínos tzv. 3D zaostřování a prostorového zobrazování (formou anaglyfů nebo 3D modelů) vytvářejících elektronickou virtuální realitu pro posuzování kvality potravinářských materiálů a pro zbožíznalství.

  • Czech name

    Virtuální realita v elektronických potravinářských databázích

  • Czech description

    S pomocí nejnovější verze obrazového analyzátoru LUCIA G 5.0 (Laboratory Imaging, Česká republika) je na našem pracovišti vytvářena obrazová databáze potravinářských materiálů a výrobků. Databáze obsahuje také virtuální obrazovou dokumentaci. Na příkladech charakteristických objektů plísňových sýrů v makro rozlišení je diskutován přínos tzv. 3D zaostřování a prostorového zobrazování (formou anaglyfů nebo 3D modelů) vytvářejících elektronickou virtuální realitu pro posuzování kvality potravinářských materiálů a pro zbožíznalství.

Classification

  • Type

    D - Article in proceedings

  • CEP classification

    GM - Food industry

  • OECD FORD branch

Result continuities

  • Project

  • Continuities

    Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)

Others

  • Publication year

    2007

  • Confidentiality

    S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů

Data specific for result type

  • Article name in the collection

    Výsledky přehlídek a sborník přednášek semináře Mléko a sýry 2007, 11. ročník celostátní přehlídky sýrů 2007 a seminář Mléko a sýry 2007

  • ISBN

    978-80-7080-661-6

  • ISSN

  • e-ISSN

  • Number of pages

    5

  • Pages from-to

    212-216

  • Publisher name

    VŠCHT Praha

  • Place of publication

    Praha

  • Event location

  • Event date

  • Type of event by nationality

  • UT code for WoS article