Psychorheology of tomato ketchups
The result's identifiers
Result code in IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F60461373%3A22330%2F07%3A00019248" target="_blank" >RIV/60461373:22330/07:00019248 - isvavai.cz</a>
Result on the web
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternative languages
Result language
čeština
Original language name
Psychoreologie kečupů
Original language description
Senzorickou a texturní analýzou byly sledovány vlastnosti třinácti výrobků z rajčat (převážně kečupů). Vzorky byly testovány při dvou teplotách (22 °C a 45°C). Mezi testovanými vzorky byly nalezeny statisticky významné rozdíly.
Czech name
Psychoreologie kečupů
Czech description
Senzorickou a texturní analýzou byly sledovány vlastnosti třinácti výrobků z rajčat (převážně kečupů). Vzorky byly testovány při dvou teplotách (22 °C a 45°C). Mezi testovanými vzorky byly nalezeny statisticky významné rozdíly.
Classification
Type
D - Article in proceedings
CEP classification
GM - Food industry
OECD FORD branch
—
Result continuities
Project
<a href="/en/project/IAA2060404" target="_blank" >IAA2060404: Psychorheology of multiphase dispersion systems</a><br>
Continuities
Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)
Others
Publication year
2007
Confidentiality
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Data specific for result type
Article name in the collection
54. konference chemického a procesního inženýrství CHISA 2007, Srní, 15.10.- 18.10. 2007
ISBN
80-86059-42-1
ISSN
—
e-ISSN
—
Number of pages
1
Pages from-to
20-20
Publisher name
Česká chemická společnost
Place of publication
Praha
Event location
—
Event date
—
Type of event by nationality
—
UT code for WoS article
—