The influence of garlic varieties on the amount of alk(en)ylcysteine sulfoxides
The result's identifiers
Result code in IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F60461373%3A22330%2F07%3A00019274" target="_blank" >RIV/60461373:22330/07:00019274 - isvavai.cz</a>
Result on the web
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternative languages
Result language
čeština
Original language name
Vliv odrůdy na obsah alk(en)ylcysteinsulfoxidů v česneku
Original language description
Tato studie byla zaměřena na distribuci S-alk(en)yl-L-cysteinsulfoxidů (alliinu, methiinu a isoalliinu) v 15 odrůdách česneku 3 typů během růstu a zrání.
Czech name
Vliv odrůdy na obsah alk(en)ylcysteinsulfoxidů v česneku
Czech description
Tato studie byla zaměřena na distribuci S-alk(en)yl-L-cysteinsulfoxidů (alliinu, methiinu a isoalliinu) v 15 odrůdách česneku 3 typů během růstu a zrání.
Classification
Type
D - Article in proceedings
CEP classification
GM - Food industry
OECD FORD branch
—
Result continuities
Project
<a href="/en/project/OC%20122" target="_blank" >OC 122: Biologically and technologically important S-alk(en)ylcysteine sulfoxides in vegetables</a><br>
Continuities
P - Projekt vyzkumu a vyvoje financovany z verejnych zdroju (s odkazem do CEP)
Others
Publication year
2007
Confidentiality
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Data specific for result type
Article name in the collection
Sborník XXXVIII. symposium o nových směrech výroby a hodnocení potravin, , 21.-23.5. 2007, Skalský Dvůr u Bystřice nad Pernštejnem, ČR
ISBN
—
ISSN
1802-1433
e-ISSN
—
Number of pages
4
Pages from-to
373-376
Publisher name
VÚPP
Place of publication
Praha
Event location
—
Event date
—
Type of event by nationality
—
UT code for WoS article
—