The ability of assessors to recognise the combination of aroma in soft drinks
The result's identifiers
Result code in IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F60461373%3A22330%2F08%3A00021313" target="_blank" >RIV/60461373:22330/08:00021313 - isvavai.cz</a>
Result on the web
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternative languages
Result language
čeština
Original language name
Posouzení schopnosti hodnotitelů rozpoznat kombinace aromat v nápojích
Original language description
Pomocí metod senzorické analýzy byly posuzovány schopnosti hodnotitelů rozpoznat kombinace aromat v nápojích.
Czech name
Posouzení schopnosti hodnotitelů rozpoznat kombinace aromat v nápojích
Czech description
Pomocí metod senzorické analýzy byly posuzovány schopnosti hodnotitelů rozpoznat kombinace aromat v nápojích.
Classification
Type
D - Article in proceedings
CEP classification
GM - Food industry
OECD FORD branch
—
Result continuities
Project
—
Continuities
Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)
Others
Publication year
2008
Confidentiality
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Data specific for result type
Article name in the collection
Sborník přednášek 39. Symposia o nových směrech výroby a hodnocení potravin
ISBN
—
ISSN
1802-1433
e-ISSN
—
Number of pages
4
Pages from-to
—
Publisher name
Výzkumný ústav potravinářského průmyslu
Place of publication
Praha
Event location
Skalský Dvůr
Event date
May 26, 2008
Type of event by nationality
EUR - Evropská akce
UT code for WoS article
—