Thermogravimetry of calcium carbonate determination in sugar technology materials
The result's identifiers
Result code in IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F60461373%3A22330%2F09%3A00022195" target="_blank" >RIV/60461373:22330/09:00022195 - isvavai.cz</a>
Result on the web
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternative languages
Result language
čeština
Original language name
Termigravimetrická metoda stanovení obsahu uhličitanu vápenatého cukrovarnických látek
Original language description
Termogravimetrická metoda umožňuje snadné stanovení obsahu uhličitanu vápenatého v látkách, které se vyskytují v cukrovarnické technologii - ve vápenci, v saturačním kalu, v inkrustacích (v zahřívačích, na odparce) a při odsiřování kouřových plynů.
Czech name
Termigravimetrická metoda stanovení obsahu uhličitanu vápenatého cukrovarnických látek
Czech description
Termogravimetrická metoda umožňuje snadné stanovení obsahu uhličitanu vápenatého v látkách, které se vyskytují v cukrovarnické technologii - ve vápenci, v saturačním kalu, v inkrustacích (v zahřívačích, na odparce) a při odsiřování kouřových plynů.
Classification
Type
J<sub>x</sub> - Unclassified - Peer-reviewed scientific article (Jimp, Jsc and Jost)
CEP classification
GM - Food industry
OECD FORD branch
—
Result continuities
Project
—
Continuities
Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)
Others
Publication year
2009
Confidentiality
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Data specific for result type
Name of the periodical
Listy cukrovarnické a řepařské
ISSN
1210-3306
e-ISSN
—
Volume of the periodical
125
Issue of the periodical within the volume
7-8
Country of publishing house
CZ - CZECH REPUBLIC
Number of pages
2
Pages from-to
—
UT code for WoS article
—
EID of the result in the Scopus database
—