Natural Compounds and Their Derivatives of Hot or Pungent Taste
The result's identifiers
Result code in IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F60461373%3A22330%2F11%3A43892203" target="_blank" >RIV/60461373:22330/11:43892203 - isvavai.cz</a>
Result on the web
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternative languages
Result language
čeština
Original language name
Přírodní látky a jejich deriváty chuti pálivé
Original language description
Článek přináší přehled látek pálivé chuti a látek, ktré modifikují vnímání této chuti. Je koncipován jako učební pomůcka, obsažené informace mohou být užitečné odborníkům z oborů ptravinářstvý, výživy a biochemie.
Czech name
Přírodní látky a jejich deriváty chuti pálivé
Czech description
Článek přináší přehled látek pálivé chuti a látek, ktré modifikují vnímání této chuti. Je koncipován jako učební pomůcka, obsažené informace mohou být užitečné odborníkům z oborů ptravinářstvý, výživy a biochemie.
Classification
Type
J<sub>x</sub> - Unclassified - Peer-reviewed scientific article (Jimp, Jsc and Jost)
CEP classification
GM - Food industry
OECD FORD branch
—
Result continuities
Project
—
Continuities
Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)
Others
Publication year
2011
Confidentiality
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Data specific for result type
Name of the periodical
Chemické listy
ISSN
0009-2770
e-ISSN
—
Volume of the periodical
105
Issue of the periodical within the volume
6
Country of publishing house
CZ - CZECH REPUBLIC
Number of pages
6
Pages from-to
452-457
UT code for WoS article
000292014200004
EID of the result in the Scopus database
—