Value of available water and microbial stability of system
The result's identifiers
Result code in IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F60461373%3A22330%2F12%3A43894551" target="_blank" >RIV/60461373:22330/12:43894551 - isvavai.cz</a>
Result on the web
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternative languages
Result language
čeština
Original language name
Hodnota aktivity vody a mikrobiální stabilita systému
Original language description
Tento příspěvek se zabývá aktivitou vody, vztahem mezi aktivitou vody a růstem mikroorganismů, možnost ohrožení kosmetických výrobků v závislosti na jeho hodnotě aktivity vody, možnostech stanovení.
Czech name
Hodnota aktivity vody a mikrobiální stabilita systému
Czech description
Tento příspěvek se zabývá aktivitou vody, vztahem mezi aktivitou vody a růstem mikroorganismů, možnost ohrožení kosmetických výrobků v závislosti na jeho hodnotě aktivity vody, možnostech stanovení.
Classification
Type
D - Article in proceedings
CEP classification
GM - Food industry
OECD FORD branch
—
Result continuities
Project
—
Continuities
Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)
Others
Publication year
2012
Confidentiality
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Data specific for result type
Article name in the collection
Sborník přednášek 100. kosmetologický seminář Hrotovice 2012
ISBN
978-80-904679-1-0
ISSN
—
e-ISSN
—
Number of pages
2
Pages from-to
38-39
Publisher name
Kosmetologická společnost České republiky
Place of publication
Praha
Event location
Hrotovice
Event date
Apr 11, 2012
Type of event by nationality
CST - Celostátní akce
UT code for WoS article
—