Freezing of part-baked and fully-baked bread a their staling
The result's identifiers
Result code in IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F60461373%3A22330%2F12%3A43894617" target="_blank" >RIV/60461373:22330/12:43894617 - isvavai.cz</a>
Result on the web
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternative languages
Result language
čeština
Original language name
Zmrazování předpečených a pečených výrobků a jejich stárnutí
Original language description
V této studii se zaměříme na tři hlavní problémy: teoretické základy změn ve stavební struktuře těst a výrobků po skladování v mrazeném stavu, po rozmrazování a rozpečení. V další části se stručně zmíníme o požadavcích na suroviny pro zmrazovaná těsta ao vlivu techniky zmrazování těst a polotovarů na jejich vlastnosti. V poslední části je zahrnut přehled dosavadních výzkumných znalostí i praktických zkušeností s předpečenými dopékanými výrobky.
Czech name
Zmrazování předpečených a pečených výrobků a jejich stárnutí
Czech description
V této studii se zaměříme na tři hlavní problémy: teoretické základy změn ve stavební struktuře těst a výrobků po skladování v mrazeném stavu, po rozmrazování a rozpečení. V další části se stručně zmíníme o požadavcích na suroviny pro zmrazovaná těsta ao vlivu techniky zmrazování těst a polotovarů na jejich vlastnosti. V poslední části je zahrnut přehled dosavadních výzkumných znalostí i praktických zkušeností s předpečenými dopékanými výrobky.
Classification
Type
J<sub>x</sub> - Unclassified - Peer-reviewed scientific article (Jimp, Jsc and Jost)
CEP classification
GM - Food industry
OECD FORD branch
—
Result continuities
Project
—
Continuities
I - Institucionalni podpora na dlouhodoby koncepcni rozvoj vyzkumne organizace
Others
Publication year
2012
Confidentiality
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Data specific for result type
Name of the periodical
Ročenka pekaře a cukráře
ISSN
1231-241X
e-ISSN
—
Volume of the periodical
2012
Issue of the periodical within the volume
prosinec
Country of publishing house
CZ - CZECH REPUBLIC
Number of pages
7
Pages from-to
26-32
UT code for WoS article
—
EID of the result in the Scopus database
—