Processing technologies
The result's identifiers
Result code in IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F60461373%3A22330%2F13%3A43895872" target="_blank" >RIV/60461373:22330/13:43895872 - isvavai.cz</a>
Alternative codes found
RIV/60461373:22320/13:43895872
Result on the web
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternative languages
Result language
čeština
Original language name
Zpracovatelské technologie
Original language description
Tato kapitola je věnována především technologiím výrobků z brambor, tedy zvláště jejich polotovarů, a dále technologiím bramborového škrobu a jeho derivátů. Brambory a jejich zbytky je však možné využívat i k dalším účelům - k fermentaci, jako součást krmiva či k energetickému využití.
Czech name
Zpracovatelské technologie
Czech description
Tato kapitola je věnována především technologiím výrobků z brambor, tedy zvláště jejich polotovarů, a dále technologiím bramborového škrobu a jeho derivátů. Brambory a jejich zbytky je však možné využívat i k dalším účelům - k fermentaci, jako součást krmiva či k energetickému využití.
Classification
Type
C - Chapter in a specialist book
CEP classification
GM - Food industry
OECD FORD branch
—
Result continuities
Project
—
Continuities
Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)
Others
Publication year
2013
Confidentiality
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Data specific for result type
Book/collection name
Brambory šlechtění pěstování užití ekonomika
ISBN
978-80-86726-54-0
Number of pages of the result
12
Pages from-to
138-150
Number of pages of the book
160
Publisher name
Profi Press, s.r.o.
Place of publication
Praha
UT code for WoS chapter
—