Decrease of tocopherols during physical and chemical refining of oils
The result's identifiers
Result code in IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F60461373%3A22330%2F13%3A43896466" target="_blank" >RIV/60461373:22330/13:43896466 - isvavai.cz</a>
Result on the web
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternative languages
Result language
slovinština
Original language name
Úbytok tokoferolov při fyzikálnej a chemickém rafinácii olejov
Original language description
Skúmali sme vplyv vybraných procesov fyzikálno-chemickej rafinácie na obsah tokoferolov v slnečnicových a repkových olejoch. V tejto práci sme sa zamerali na syntézu, izoláciu a identifikáciu týchto látok a sledovanie úbytku tokoferolov. Pomocou GC-MS, HPLC-ELSD a TLC sme potvrdili, že alfa-tokoferylchinón, alfa-tokoferol trimér. Estery alfa-tokoferolu s kys. palmitovou, olejovou a linolovou sme pripravili s čistotou 100 %.
Czech name
—
Czech description
—
Classification
Type
D - Article in proceedings
CEP classification
GM - Food industry
OECD FORD branch
—
Result continuities
Project
—
Continuities
V - Vyzkumna aktivita podporovana z jinych verejnych zdroju
Others
Publication year
2013
Confidentiality
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Data specific for result type
Article name in the collection
Sborník přednášek 51. konference o olejích a tucích
ISBN
978-80-86238-52-4
ISSN
—
e-ISSN
—
Number of pages
4
Pages from-to
81-84
Publisher name
Česká společnost chemická
Place of publication
Praha
Event location
Hrotovice
Event date
May 15, 2013
Type of event by nationality
CST - Celostátní akce
UT code for WoS article
—