XLIII. Symposium on new trends in food production and analysis
The result's identifiers
Result code in IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F60461373%3A22330%2F13%3A43896685" target="_blank" >RIV/60461373:22330/13:43896685 - isvavai.cz</a>
Result on the web
<a href="http://www.czechfoodchem.cz/Sborník_2013.pdf" target="_blank" >http://www.czechfoodchem.cz/Sborník_2013.pdf</a>
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternative languages
Result language
čeština
Original language name
XLIII. Symposium o nových směrech výroby a hodnocení potravin
Original language description
Na konferenci bylo českými a slovenskými účastníky předneseno 32 referátů, vystaveno 20 posterů a proběhly tři firemní prezentace. Úvodní nosný blok na téma ?Vývoj kvality potravin z pohledu výživy? zahrnoval sedm vyžádaných přednášek.
Czech name
XLIII. Symposium o nových směrech výroby a hodnocení potravin
Czech description
Na konferenci bylo českými a slovenskými účastníky předneseno 32 referátů, vystaveno 20 posterů a proběhly tři firemní prezentace. Úvodní nosný blok na téma ?Vývoj kvality potravin z pohledu výživy? zahrnoval sedm vyžádaných přednášek.
Classification
Type
M - Conference organization
CEP classification
GM - Food industry
OECD FORD branch
—
Result continuities
Project
—
Continuities
Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)
Others
Publication year
2013
Confidentiality
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Data specific for result type
Event location
Skalský Dvůr, ČR
Event country
CZ - CZECH REPUBLIC
Event starting date
—
Event ending date
—
Total number of attendees
62
Foreign attendee count
6
Type of event by attendee nationality
EUR - Evropská akce