Hop preparation with a high content of polyphenols
The result's identifiers
Result code in IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F60461373%3A22330%2F14%3A43897085" target="_blank" >RIV/60461373:22330/14:43897085 - isvavai.cz</a>
Result on the web
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternative languages
Result language
čeština
Original language name
Chmelový preparát s vysokým obsahem polyfenolů
Original language description
Technické řešení se týká využití vedlejších produktů zpracování chmele pro přípravu chmelových preparátů bohatých na polyfenolové antioxidanty. Tyto preparáty zároveň obsahují mninimální množstvín hořkých a aromatických látek.
Czech name
Chmelový preparát s vysokým obsahem polyfenolů
Czech description
Technické řešení se týká využití vedlejších produktů zpracování chmele pro přípravu chmelových preparátů bohatých na polyfenolové antioxidanty. Tyto preparáty zároveň obsahují mninimální množstvín hořkých a aromatických látek.
Classification
Type
F<sub>uzit</sub> - Utility model
CEP classification
EI - Biotechnology and bionics
OECD FORD branch
—
Result continuities
Project
<a href="/en/project/ME10110" target="_blank" >ME10110: Factors affecting the beer phenolic compounds. Studies on the whole process: from raw materials to beer.</a><br>
Continuities
P - Projekt vyzkumu a vyvoje financovany z verejnych zdroju (s odkazem do CEP)
Others
Publication year
2014
Confidentiality
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Data specific for result type
Patent/design ID
26698
Publisher
CZ001 -
Publisher name
Industrial Property Office
Place of publication
Prague
Publication country
CZ - CZECH REPUBLIC
Date of acceptance
—
Owner name
Vysoká škola chemicko-technologická v Praze, Praha, CZ; Chmelařství, družstvo Žatec, Žatec, CZ
Method of use
B - Výsledek je využíván orgány státní nebo veřejné správy
Usage type
A - K využití výsledku jiným subjektem je vždy nutné nabytí licence