Implementation and optimization of new technology for production of minimally processed fruit.
The result's identifiers
Result code in IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F60461373%3A22330%2F14%3A43897438" target="_blank" >RIV/60461373:22330/14:43897438 - isvavai.cz</a>
Result on the web
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternative languages
Result language
čeština
Original language name
Zavádění a optimalizace nové technologie výroby minimálně opracovaného ovoce
Original language description
Projekt inovace řešený ve spolupráci se společností Ekofrukt Slaný, spol. s r.o. (2011 - 2014). Výsledkem projektu byla instalace nové inovované technologie umožňující výrobu minimálně opracovaného ovoce. Realizace projektu umožnila vývoj nových výrobků,nastavení výrobních postupů, kontrolu jakosti nových produktů apod.
Czech name
Zavádění a optimalizace nové technologie výroby minimálně opracovaného ovoce
Czech description
Projekt inovace řešený ve spolupráci se společností Ekofrukt Slaný, spol. s r.o. (2011 - 2014). Výsledkem projektu byla instalace nové inovované technologie umožňující výrobu minimálně opracovaného ovoce. Realizace projektu umožnila vývoj nových výrobků,nastavení výrobních postupů, kontrolu jakosti nových produktů apod.
Classification
Type
V<sub>souhrn</sub> - Summary research report
CEP classification
GM - Food industry
OECD FORD branch
—
Result continuities
Project
—
Continuities
O - Projekt operacniho programu
Others
Publication year
2014
Confidentiality
C - Předmět řešení projektu podléhá obchodnímu tajemství (§ 504 Občanského zákoníku), ale název projektu, cíle projektu a u ukončeného nebo zastaveného projektu zhodnocení výsledku řešení projektu (údaje P03, P04, P15, P19, P29, PN8) dodané do CEP, jsou upraveny tak, aby byly zveřejnitelné.
Data specific for result type
Number of pages
102
Place of publication
—
Publisher/client name
Vysoká škola chemicko-technologická v Praze
Version
—