Production of enzymatic hydrolyzates of wheat flour and stillage and its fermentation using lactic and propionic bacteria
The result's identifiers
Result code in IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F60461373%3A22330%2F15%3A43898216" target="_blank" >RIV/60461373:22330/15:43898216 - isvavai.cz</a>
Result on the web
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternative languages
Result language
čeština
Original language name
Produkce enzymatických hydrolyzátů z pšeničné mouky a lihovarských výpalků a jejich fermentace pomocí bakterií mléčného a propionového kvašení
Original language description
Byl optimalizován process pro produkci organických kyselin z odpadních surovin. Prvním krokem technologie je enzymová hydrolýza surovin vhodnými komerčními enzymy, následuje zaokování vhodnými bakteriálními kmeny a vsádková kultivace s cílem produkovat kyselinu mléčnou a/nebo propionovou.
Czech name
Produkce enzymatických hydrolyzátů z pšeničné mouky a lihovarských výpalků a jejich fermentace pomocí bakterií mléčného a propionového kvašení
Czech description
Byl optimalizován process pro produkci organických kyselin z odpadních surovin. Prvním krokem technologie je enzymová hydrolýza surovin vhodnými komerčními enzymy, následuje zaokování vhodnými bakteriálními kmeny a vsádková kultivace s cílem produkovat kyselinu mléčnou a/nebo propionovou.
Classification
Type
V<sub>souhrn</sub> - Summary research report
CEP classification
EI - Biotechnology and bionics
OECD FORD branch
—
Result continuities
Project
—
Continuities
N - Vyzkumna aktivita podporovana z neverejnych zdroju
Others
Publication year
2015
Confidentiality
U - Předmět řešení projektu je utajovanou skutečností podle zvláštních právních předpisů nebo je skutečností, jejíž zveřejnění by mohlo ohrozit činnost zpravodajské služby. Údaje o projektu jsou upraveny tak, aby byly zveřejnitelné
Data specific for result type
Number of pages
34
Place of publication
—
Publisher/client name
Pardubické výzkumné centrum TVL,s.r.o.; Pardubice
Version
—