Use of video image analysis to evaluation of the noble moulds growth
The result's identifiers
Result code in IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F60461373%3A22330%2F15%3A43899677" target="_blank" >RIV/60461373:22330/15:43899677 - isvavai.cz</a>
Result on the web
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternative languages
Result language
čeština
Original language name
Hodnocení růstu ušlechtilých pomocí analýzy obrazu
Original language description
Analýza obrazu byla použita pro sledování růstu ušlechtilých plísnéí na povrchu tepelně opracovaných sušeých salámů. Plocha pokrytá plísněmi a světlost L* se ukázaly jako vhodná kriteria. Dynamika růstu je ovlivněna předchozím uzením anebo sušením, avšakkonečný plísňový pokryv byl podobný u všech vzorků.
Czech name
Hodnocení růstu ušlechtilých pomocí analýzy obrazu
Czech description
Analýza obrazu byla použita pro sledování růstu ušlechtilých plísnéí na povrchu tepelně opracovaných sušeých salámů. Plocha pokrytá plísněmi a světlost L* se ukázaly jako vhodná kriteria. Dynamika růstu je ovlivněna předchozím uzením anebo sušením, avšakkonečný plísňový pokryv byl podobný u všech vzorků.
Classification
Type
D - Article in proceedings
CEP classification
GM - Food industry
OECD FORD branch
—
Result continuities
Project
—
Continuities
V - Vyzkumna aktivita podporovana z jinych verejnych zdroju
Others
Publication year
2015
Confidentiality
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Data specific for result type
Article name in the collection
Laboralim 2015: Zborník vedeckých prác
ISBN
978-80-89597-23-9
ISSN
—
e-ISSN
—
Number of pages
5
Pages from-to
226-230
Publisher name
Slovenská technická univerzita v Bratislave (STU)
Place of publication
Bratislava
Event location
Gabčíkovo
Event date
Mar 5, 2015
Type of event by nationality
EUR - Evropská akce
UT code for WoS article
—