Automation of the Straining in Brewery
The result's identifiers
Result code in IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F60461373%3A22330%2F15%3A43899884" target="_blank" >RIV/60461373:22330/15:43899884 - isvavai.cz</a>
Alternative codes found
RIV/60461373:22340/15:43899884
Result on the web
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternative languages
Result language
čeština
Original language name
Automatizace scezování v pivovaru
Original language description
Případová studie procesu scezování mladiny: popis technologie, popis řídicího systému, podstata algoritmů řízení.
Czech name
Automatizace scezování v pivovaru
Czech description
Případová studie procesu scezování mladiny: popis technologie, popis řídicího systému, podstata algoritmů řízení.
Classification
Type
C - Chapter in a specialist book
CEP classification
JB - Sensors, detecting elements, measurement and regulation
OECD FORD branch
—
Result continuities
Project
—
Continuities
I - Institucionalni podpora na dlouhodoby koncepcni rozvoj vyzkumne organizace
Others
Publication year
2015
Confidentiality
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Data specific for result type
Book/collection name
Měření a řízení v potravinářských a biotechnologických výrobách
ISBN
978-80-7418-232-7
Number of pages of the result
4
Pages from-to
733-736
Number of pages of the book
820
Publisher name
Key Publishing s.r.o.
Place of publication
Ostrava
UT code for WoS chapter
—