All

What are you looking for?

All
Projects
Results
Organizations

Quick search

  • Projects supported by TA ČR
  • Excellent projects
  • Projects with the highest public support
  • Current projects

Smart search

  • That is how I find a specific +word
  • That is how I leave the -word out of the results
  • “That is how I can find the whole phrase”

The chemical properties and microstructure of certain products of non-enzymatic browning reactions

The result's identifiers

  • Result code in IS VaVaI

    <a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F60461373%3A22330%2F15%3A43900493" target="_blank" >RIV/60461373:22330/15:43900493 - isvavai.cz</a>

  • Alternative codes found

    RIV/60461373:22340/15:43900493

  • Result on the web

  • DOI - Digital Object Identifier

Alternative languages

  • Result language

    čeština

  • Original language name

    Chemické vlastnosti a mikrostruktura některých produktů reakcí neenzymového hnědnutí

  • Original language description

    Metodou SPME GC-MS byly analyzovány těkavé látky vznikající při tepelných degradacích směsi želatiny a vybraných karbonylových sloučenin v roztocích nebo v pevném stavu. Vzniklé barevné sloučeniny byly separovány kapalinovou chromatografií na reverzní fázi. Struktura směsných i separovaných produktů byla analyzována elektronovou mikroskopií. Z vodných roztoků byly pevné preparáty připraveny lyofilizací. Byly diskutovány vztahy mezi mikrostrukturou a složením vzniklých sloučenin.

  • Czech name

    Chemické vlastnosti a mikrostruktura některých produktů reakcí neenzymového hnědnutí

  • Czech description

    Metodou SPME GC-MS byly analyzovány těkavé látky vznikající při tepelných degradacích směsi želatiny a vybraných karbonylových sloučenin v roztocích nebo v pevném stavu. Vzniklé barevné sloučeniny byly separovány kapalinovou chromatografií na reverzní fázi. Struktura směsných i separovaných produktů byla analyzována elektronovou mikroskopií. Z vodných roztoků byly pevné preparáty připraveny lyofilizací. Byly diskutovány vztahy mezi mikrostrukturou a složením vzniklých sloučenin.

Classification

  • Type

    D - Article in proceedings

  • CEP classification

    GM - Food industry

  • OECD FORD branch

Result continuities

  • Project

  • Continuities

    I - Institucionalni podpora na dlouhodoby koncepcni rozvoj vyzkumne organizace

Others

  • Publication year

    2015

  • Confidentiality

    S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů

Data specific for result type

  • Article name in the collection

    Sborník přednášek z 53. mezinárodní konference o olejích a tucích

  • ISBN

    978-80-86238-76-0

  • ISSN

  • e-ISSN

  • Number of pages

    5

  • Pages from-to

    120-124

  • Publisher name

    Česká společnost chemická

  • Place of publication

    Praha

  • Event location

    Žďár nad Sázavou

  • Event date

    May 13, 2015

  • Type of event by nationality

    EUR - Evropská akce

  • UT code for WoS article