Fatty acids composition of nut and chocolate spreads and icings on pastry and their nutritional evaluation
The result's identifiers
Result code in IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F60461373%3A22330%2F15%3A43900496" target="_blank" >RIV/60461373:22330/15:43900496 - isvavai.cz</a>
Result on the web
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternative languages
Result language
čeština
Original language name
Složení mastných kyselin tuku oříškových a čokoládových pomazánek a polev na pečivo a jejich nutriční hodnocení
Original language description
Bylo stanoveno složení mastných kyselin tuku oříškových a čokoládových pomazánek a polev na pečivo a provedeno jeho nutriční hodnocení
Czech name
Složení mastných kyselin tuku oříškových a čokoládových pomazánek a polev na pečivo a jejich nutriční hodnocení
Czech description
Bylo stanoveno složení mastných kyselin tuku oříškových a čokoládových pomazánek a polev na pečivo a provedeno jeho nutriční hodnocení
Classification
Type
J<sub>x</sub> - Unclassified - Peer-reviewed scientific article (Jimp, Jsc and Jost)
CEP classification
GM - Food industry
OECD FORD branch
—
Result continuities
Project
—
Continuities
I - Institucionalni podpora na dlouhodoby koncepcni rozvoj vyzkumne organizace
Others
Publication year
2015
Confidentiality
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Data specific for result type
Name of the periodical
Výživa a potraviny
ISSN
1211-846X
e-ISSN
—
Volume of the periodical
70
Issue of the periodical within the volume
6
Country of publishing house
CZ - CZECH REPUBLIC
Number of pages
3
Pages from-to
161-163
UT code for WoS article
—
EID of the result in the Scopus database
—