Palm oil from the nutrition point of view
The result's identifiers
Result code in IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F60461373%3A22330%2F16%3A43902827" target="_blank" >RIV/60461373:22330/16:43902827 - isvavai.cz</a>
Result on the web
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternative languages
Result language
čeština
Original language name
Palmový olej z nutričního hlediska
Original language description
V práci je prezentováno složení mastných kyselin a doprovodných látek lipidů v palmovém oleji. Diskutována je rovněž problematika esterů MCPD.
Czech name
Palmový olej z nutričního hlediska
Czech description
V práci je prezentováno složení mastných kyselin a doprovodných látek lipidů v palmovém oleji. Diskutována je rovněž problematika esterů MCPD.
Classification
Type
D - Article in proceedings
CEP classification
GM - Food industry
OECD FORD branch
—
Result continuities
Project
—
Continuities
I - Institucionalni podpora na dlouhodoby koncepcni rozvoj vyzkumne organizace
Others
Publication year
2016
Confidentiality
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Data specific for result type
Article name in the collection
Sborník ze symposia Atherosklerosa 2016
ISBN
978-80-905595-3-0
ISSN
—
e-ISSN
—
Number of pages
4
Pages from-to
2-5
Publisher name
Univerzita Karlova v Praze - 1. lékařská fakulta
Place of publication
Praha
Event location
Praha
Event date
Sep 7, 2016
Type of event by nationality
CST - Celostátní akce
UT code for WoS article
—