46th Symposium on new directions in food production and analysis
The result's identifiers
Result code in IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F60461373%3A22330%2F16%3A43902844" target="_blank" >RIV/60461373:22330/16:43902844 - isvavai.cz</a>
Result on the web
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternative languages
Result language
čeština
Original language name
XLVI. Symposium o nových směrech výroby a hodnocení potravin
Original language description
Na konferenci bylo českými a slovenskými účastníky předneseno 24 referátů, vystaveno 24 posterů a proběhlo šest firemních prezentací.
Czech name
XLVI. Symposium o nových směrech výroby a hodnocení potravin
Czech description
Na konferenci bylo českými a slovenskými účastníky předneseno 24 referátů, vystaveno 24 posterů a proběhlo šest firemních prezentací.
Classification
Type
M - Conference organization
CEP classification
GM - Food industry
OECD FORD branch
—
Result continuities
Project
—
Continuities
I - Institucionalni podpora na dlouhodoby koncepcni rozvoj vyzkumne organizace
Others
Publication year
2016
Confidentiality
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Data specific for result type
Event location
Skalský Dvůr u Bystřice nad Pernštejnem
Event country
CZ - CZECH REPUBLIC
Event starting date
—
Event ending date
—
Total number of attendees
107
Foreign attendee count
—
Type of event by attendee nationality
CST - Celostátní akce