Cereals and flours: Quality and nutritional significance.
The result's identifiers
Result code in IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F60461373%3A22330%2F16%3A43902994" target="_blank" >RIV/60461373:22330/16:43902994 - isvavai.cz</a>
Result on the web
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternative languages
Result language
čeština
Original language name
Obiloviny a mouky: Kvalita a nutriční význam
Original language description
V článku jsou shrnuty informace o kvalitě pšenice, vývoji její ceny na trhu, základní charakteristiky mouk, výživové a zdravotní aspekty pečiva (lepek, vláknina, glykemický index, akrylamid, mykotoxiny). Na závěr jsou zmíněny možnosti a nové výzvy mlýnského a pekárenského průmyslu.
Czech name
Obiloviny a mouky: Kvalita a nutriční význam
Czech description
V článku jsou shrnuty informace o kvalitě pšenice, vývoji její ceny na trhu, základní charakteristiky mouk, výživové a zdravotní aspekty pečiva (lepek, vláknina, glykemický index, akrylamid, mykotoxiny). Na závěr jsou zmíněny možnosti a nové výzvy mlýnského a pekárenského průmyslu.
Classification
Type
J<sub>x</sub> - Unclassified - Peer-reviewed scientific article (Jimp, Jsc and Jost)
CEP classification
GM - Food industry
OECD FORD branch
—
Result continuities
Project
—
Continuities
I - Institucionalni podpora na dlouhodoby koncepcni rozvoj vyzkumne organizace
Others
Publication year
2016
Confidentiality
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Data specific for result type
Name of the periodical
Ročenka pekaře a cukráře
ISSN
1231-241X
e-ISSN
—
Volume of the periodical
2016
Issue of the periodical within the volume
1
Country of publishing house
CZ - CZECH REPUBLIC
Number of pages
4
Pages from-to
8-11
UT code for WoS article
—
EID of the result in the Scopus database
—