All

What are you looking for?

All
Projects
Results
Organizations

Quick search

  • Projects supported by TA ČR
  • Excellent projects
  • Projects with the highest public support
  • Current projects

Smart search

  • That is how I find a specific +word
  • That is how I leave the -word out of the results
  • “That is how I can find the whole phrase”

Composition formed after extrusion of food material, comprises acetylated maltodextrin that is reaction product of chemically or enzymatically degraded starch and maize semolina and native starch and highly acetylated starch

The result's identifiers

  • Result code in IS VaVaI

    <a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F60461373%3A22330%2F17%3A43913851" target="_blank" >RIV/60461373:22330/17:43913851 - isvavai.cz</a>

  • Result on the web

  • DOI - Digital Object Identifier

Alternative languages

  • Result language

    čeština

  • Original language name

    Kompozice s vyšším obsahem rezistentního škrobu na bázi chemické a extruzní modifikace škrobu

  • Original language description

    Kompozice na bázi vysoce acetylovaného škrobu a acetylovaného maltodextrinu, která vznikne po extruzi potravinářského materiálu se sestává z acetylovaného maltodextrinu (A),vysoce acetylovaného škrobu (B), o hmotnostním poměru A/B v rozmezí 1/20 až 1/2, přičemž acetylovaný maltodextrin (A) je produkt reakce chemicky nebo enzymaticky odbouraného škrobu o dextrózovém ekvivalentu 10 až 25 a stupeň substituce výsledného maltodextrinu je nejméně 1,2 a nejvýše 3 a vysoce acetylovaný škrob (B) je o stupni substituce 0,9 až 3 a dále kukuřičné krupice a nativního škrobu v libovolném poměru.

  • Czech name

    Kompozice s vyšším obsahem rezistentního škrobu na bázi chemické a extruzní modifikace škrobu

  • Czech description

    Kompozice na bázi vysoce acetylovaného škrobu a acetylovaného maltodextrinu, která vznikne po extruzi potravinářského materiálu se sestává z acetylovaného maltodextrinu (A),vysoce acetylovaného škrobu (B), o hmotnostním poměru A/B v rozmezí 1/20 až 1/2, přičemž acetylovaný maltodextrin (A) je produkt reakce chemicky nebo enzymaticky odbouraného škrobu o dextrózovém ekvivalentu 10 až 25 a stupeň substituce výsledného maltodextrinu je nejméně 1,2 a nejvýše 3 a vysoce acetylovaný škrob (B) je o stupni substituce 0,9 až 3 a dále kukuřičné krupice a nativního škrobu v libovolném poměru.

Classification

  • Type

    P - Patent

  • CEP classification

  • OECD FORD branch

    10404 - Polymer science

Result continuities

  • Project

    <a href="/en/project/QJ1310219" target="_blank" >QJ1310219: Wheat with specific starch composition and features for food and non-food purposes</a><br>

  • Continuities

    P - Projekt vyzkumu a vyvoje financovany z verejnych zdroju (s odkazem do CEP)

Others

  • Publication year

    2017

  • Confidentiality

    S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů

Data specific for result type

  • Patent/design ID

    CZ306430-B6

  • Publisher

    CZ001 -

  • Publisher name

    Industrial Property Office

  • Place of publication

    Prague

  • Publication country

    CZ - CZECH REPUBLIC

  • Date of acceptance

    Jan 18, 2017

  • Owner name

    Vysoká škola chemicko-technologická v Praze, Praha 6 Dejvice, CZ

  • Method of use

    A - Výsledek využívá pouze poskytovatel

  • Usage type

    A - K využití výsledku jiným subjektem je vždy nutné nabytí licence