All

What are you looking for?

All
Projects
Results
Organizations

Quick search

  • Projects supported by TA ČR
  • Excellent projects
  • Projects with the highest public support
  • Current projects

Smart search

  • That is how I find a specific +word
  • That is how I leave the -word out of the results
  • “That is how I can find the whole phrase”

The influence of the addition of attrition wheat flour on toast bread quality

The result's identifiers

  • Result code in IS VaVaI

    <a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F60461373%3A22330%2F17%3A43914492" target="_blank" >RIV/60461373:22330/17:43914492 - isvavai.cz</a>

  • Result on the web

  • DOI - Digital Object Identifier

Alternative languages

  • Result language

    čeština

  • Original language name

    Vliv přídavku atriční pšeničné mouky na jakost toustového chleba

  • Original language description

    Společný výzkumný projekt VŠCHT Praha, ČZU Praha - Suchdol a průmyslového mlýna Herber s.r.o. se zaměřil na zhodnocení kvality atriční mouky s ohledem na charakterizaci poškozeného škrobu v této mouce. Další etapou vývoje se stalo testování potencionálního využití atriční mouky v pekárenském průmyslu. Pro vzorek atriční mouky se realizovala řada analytických a reologických stanovení. Pro směs atriční mouky a komerční pšeničné mouky T530 byla provedena reologické měření. S ohledem na specifický způsob mletí pšenice a předpokládanou kvalitu atriční mouky se zkoušky zaměřily zejména na posouzení kvality škrobu.

  • Czech name

    Vliv přídavku atriční pšeničné mouky na jakost toustového chleba

  • Czech description

    Společný výzkumný projekt VŠCHT Praha, ČZU Praha - Suchdol a průmyslového mlýna Herber s.r.o. se zaměřil na zhodnocení kvality atriční mouky s ohledem na charakterizaci poškozeného škrobu v této mouce. Další etapou vývoje se stalo testování potencionálního využití atriční mouky v pekárenském průmyslu. Pro vzorek atriční mouky se realizovala řada analytických a reologických stanovení. Pro směs atriční mouky a komerční pšeničné mouky T530 byla provedena reologické měření. S ohledem na specifický způsob mletí pšenice a předpokládanou kvalitu atriční mouky se zkoušky zaměřily zejména na posouzení kvality škrobu.

Classification

  • Type

    J<sub>ost</sub> - Miscellaneous article in a specialist periodical

  • CEP classification

  • OECD FORD branch

    21101 - Food and beverages

Result continuities

  • Project

  • Continuities

    I - Institucionalni podpora na dlouhodoby koncepcni rozvoj vyzkumne organizace

Others

  • Publication year

    2017

  • Confidentiality

    S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů

Data specific for result type

  • Name of the periodical

    Pekař a cukrář

  • ISSN

    1213-2403

  • e-ISSN

  • Volume of the periodical

    2017

  • Issue of the periodical within the volume

    7

  • Country of publishing house

    CZ - CZECH REPUBLIC

  • Number of pages

    4

  • Pages from-to

    18-21

  • UT code for WoS article

  • EID of the result in the Scopus database