The influence of the addition of attrition wheat flour on toast bread quality
The result's identifiers
Result code in IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F60461373%3A22330%2F17%3A43914492" target="_blank" >RIV/60461373:22330/17:43914492 - isvavai.cz</a>
Result on the web
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternative languages
Result language
čeština
Original language name
Vliv přídavku atriční pšeničné mouky na jakost toustového chleba
Original language description
Společný výzkumný projekt VŠCHT Praha, ČZU Praha - Suchdol a průmyslového mlýna Herber s.r.o. se zaměřil na zhodnocení kvality atriční mouky s ohledem na charakterizaci poškozeného škrobu v této mouce. Další etapou vývoje se stalo testování potencionálního využití atriční mouky v pekárenském průmyslu. Pro vzorek atriční mouky se realizovala řada analytických a reologických stanovení. Pro směs atriční mouky a komerční pšeničné mouky T530 byla provedena reologické měření. S ohledem na specifický způsob mletí pšenice a předpokládanou kvalitu atriční mouky se zkoušky zaměřily zejména na posouzení kvality škrobu.
Czech name
Vliv přídavku atriční pšeničné mouky na jakost toustového chleba
Czech description
Společný výzkumný projekt VŠCHT Praha, ČZU Praha - Suchdol a průmyslového mlýna Herber s.r.o. se zaměřil na zhodnocení kvality atriční mouky s ohledem na charakterizaci poškozeného škrobu v této mouce. Další etapou vývoje se stalo testování potencionálního využití atriční mouky v pekárenském průmyslu. Pro vzorek atriční mouky se realizovala řada analytických a reologických stanovení. Pro směs atriční mouky a komerční pšeničné mouky T530 byla provedena reologické měření. S ohledem na specifický způsob mletí pšenice a předpokládanou kvalitu atriční mouky se zkoušky zaměřily zejména na posouzení kvality škrobu.
Classification
Type
J<sub>ost</sub> - Miscellaneous article in a specialist periodical
CEP classification
—
OECD FORD branch
21101 - Food and beverages
Result continuities
Project
—
Continuities
I - Institucionalni podpora na dlouhodoby koncepcni rozvoj vyzkumne organizace
Others
Publication year
2017
Confidentiality
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Data specific for result type
Name of the periodical
Pekař a cukrář
ISSN
1213-2403
e-ISSN
—
Volume of the periodical
2017
Issue of the periodical within the volume
7
Country of publishing house
CZ - CZECH REPUBLIC
Number of pages
4
Pages from-to
18-21
UT code for WoS article
—
EID of the result in the Scopus database
—