Safe Nutrition - Taste and aroma of food
The result's identifiers
Result code in IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F60461373%3A22330%2F17%3A43914839" target="_blank" >RIV/60461373:22330/17:43914839 - isvavai.cz</a>
Result on the web
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternative languages
Result language
čeština
Original language name
Bezpečná výživa - Chuť a vůně potravin
Original language description
Konference se soustředila na senzoricky aktivní látky v potravinách, na jejich význam ve výživě a analytiku.
Czech name
Bezpečná výživa - Chuť a vůně potravin
Czech description
Konference se soustředila na senzoricky aktivní látky v potravinách, na jejich význam ve výživě a analytiku.
Classification
Type
M - Conference organization
CEP classification
—
OECD FORD branch
30308 - Nutrition, Dietetics
Result continuities
Project
—
Continuities
I - Institucionalni podpora na dlouhodoby koncepcni rozvoj vyzkumne organizace
Others
Publication year
2017
Confidentiality
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Data specific for result type
Event location
Praha
Event country
CZ - CZECH REPUBLIC
Event starting date
—
Event ending date
—
Total number of attendees
52
Foreign attendee count
—
Type of event by attendee nationality
CST - Celostátní akce