Management of quality and food safety management in food production and distribution
The result's identifiers
Result code in IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F60461373%3A22330%2F17%3A43914893" target="_blank" >RIV/60461373:22330/17:43914893 - isvavai.cz</a>
Result on the web
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternative languages
Result language
čeština
Original language name
Management řízení jakosti a zdravotní nezávadnosti pří výrobě a distribuci potravin
Original language description
Management řízení jakosti a zdravotní nezávadnosti pří výrobě a distribuci potravin, digitální systémy pro management řízení, HACCP, požadavky na měřicí techniku používanou ke sledování jakosti a zdravotní nezávadnosti potravin, systém monitorování měřených dat / systém rádiových záznamníků dat.
Czech name
Management řízení jakosti a zdravotní nezávadnosti pří výrobě a distribuci potravin
Czech description
Management řízení jakosti a zdravotní nezávadnosti pří výrobě a distribuci potravin, digitální systémy pro management řízení, HACCP, požadavky na měřicí techniku používanou ke sledování jakosti a zdravotní nezávadnosti potravin, systém monitorování měřených dat / systém rádiových záznamníků dat.
Classification
Type
C - Chapter in a specialist book
CEP classification
—
OECD FORD branch
20205 - Automation and control systems
Result continuities
Project
—
Continuities
I - Institucionalni podpora na dlouhodoby koncepcni rozvoj vyzkumne organizace
Others
Publication year
2017
Confidentiality
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Data specific for result type
Book/collection name
Měření a řízení chemických, potravinářských a biotechnologických procesů
ISBN
978-80-7418-283-9
Number of pages of the result
5
Pages from-to
423-427
Number of pages of the book
1200
Publisher name
Key Publishing s.r.o.
Place of publication
Ostrava
UT code for WoS chapter
—