Products and attributes of non-enzymatic browning reactions in raw and conventional products
The result's identifiers
Result code in IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F60461373%3A22330%2F17%3A43914965" target="_blank" >RIV/60461373:22330/17:43914965 - isvavai.cz</a>
Result on the web
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternative languages
Result language
čeština
Original language name
Produkty a projevy reakcí neenzymového hnědnutí v raw a konvenčních výrobcích
Original language description
Provedení analýz dodaných vzorků: hledání kvalitativních a kvantitativních markerů - produktů a projevů reakcí neenzymového hnědnutí (Maillardovy reakce, glykace) - tepelného ošetření potravin v rámci srovnání raw vs. non-raw produktů.
Czech name
Produkty a projevy reakcí neenzymového hnědnutí v raw a konvenčních výrobcích
Czech description
Provedení analýz dodaných vzorků: hledání kvalitativních a kvantitativních markerů - produktů a projevů reakcí neenzymového hnědnutí (Maillardovy reakce, glykace) - tepelného ošetření potravin v rámci srovnání raw vs. non-raw produktů.
Classification
Type
V<sub>souhrn</sub> - Summary research report
CEP classification
—
OECD FORD branch
30308 - Nutrition, Dietetics
Result continuities
Project
—
Continuities
N - Vyzkumna aktivita podporovana z neverejnych zdroju
Others
Publication year
2017
Confidentiality
C - Předmět řešení projektu podléhá obchodnímu tajemství (§ 504 Občanského zákoníku), ale název projektu, cíle projektu a u ukončeného nebo zastaveného projektu zhodnocení výsledku řešení projektu (údaje P03, P04, P15, P19, P29, PN8) dodané do CEP, jsou upraveny tak, aby byly zveřejnitelné.
Data specific for result type
Number of pages
16
Place of publication
—
Publisher/client name
Lifefood Czech Republic s.r.o.
Version
—