Cereals in human nutrition 2017. Summary of knowledge about cereals with a focus on cereal carbohydrate
The result's identifiers
Result code in IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F60461373%3A22330%2F17%3A43915099" target="_blank" >RIV/60461373:22330/17:43915099 - isvavai.cz</a>
Alternative codes found
RIV/60461373:22810/17:43915099
Result on the web
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternative languages
Result language
čeština
Original language name
Obiloviny v lidské výživě 2017. Shrnutí poznatků o obilovinách se zaměřením na problematiku sacharidů obilovin
Original language description
V předkládané odborné publikaci jsou uvedeny výsledky aktivit členů pracovní skupiny Obiloviny v lidské výživě. Příspěvky se týkají účinků sacharidů na zdraví člověka, na vývoj a hodnocení pečiva s nižším glykemickým indexem a vyšší výživovou hodnotou.
Czech name
Obiloviny v lidské výživě 2017. Shrnutí poznatků o obilovinách se zaměřením na problematiku sacharidů obilovin
Czech description
V předkládané odborné publikaci jsou uvedeny výsledky aktivit členů pracovní skupiny Obiloviny v lidské výživě. Příspěvky se týkají účinků sacharidů na zdraví člověka, na vývoj a hodnocení pečiva s nižším glykemickým indexem a vyšší výživovou hodnotou.
Classification
Type
B - Specialist book
CEP classification
—
OECD FORD branch
21101 - Food and beverages
Result continuities
Project
—
Continuities
N - Vyzkumna aktivita podporovana z neverejnych zdroju
Others
Publication year
2017
Confidentiality
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Data specific for result type
ISBN
978-80-88019-24-4
Number of pages
71
Publisher name
Potravinářská komora ČR
Place of publication
Praha
UT code for WoS book
—