Control of the Discontinuous Vacuum Pan in the Cooking of Massecuites
The result's identifiers
Result code in IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F60461373%3A22330%2F17%3A43915206" target="_blank" >RIV/60461373:22330/17:43915206 - isvavai.cz</a>
Alternative codes found
RIV/60461373:22340/17:43915206
Result on the web
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternative languages
Result language
čeština
Original language name
Řízení diskontinuálního zrniče při svařování cukrovin
Original language description
Případová studie řízení krystalizace cukru: popis technologie svařování cukrovin, popis počítačového řízení zrniče, popis algoritmů řízení.
Czech name
Řízení diskontinuálního zrniče při svařování cukrovin
Czech description
Případová studie řízení krystalizace cukru: popis technologie svařování cukrovin, popis počítačového řízení zrniče, popis algoritmů řízení.
Classification
Type
C - Chapter in a specialist book
CEP classification
—
OECD FORD branch
20205 - Automation and control systems
Result continuities
Project
—
Continuities
I - Institucionalni podpora na dlouhodoby koncepcni rozvoj vyzkumne organizace
Others
Publication year
2017
Confidentiality
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Data specific for result type
Book/collection name
Měření a řízení chemických, potravinářských a biotechnologických procesů
ISBN
978-80-7418-283-9
Number of pages of the result
7
Pages from-to
372-378
Number of pages of the book
1200
Publisher name
Key Publishing s.r.o.
Place of publication
Ostrava
UT code for WoS chapter
—