All

What are you looking for?

All
Projects
Results
Organizations

Quick search

  • Projects supported by TA ČR
  • Excellent projects
  • Projects with the highest public support
  • Current projects

Smart search

  • That is how I find a specific +word
  • That is how I leave the -word out of the results
  • “That is how I can find the whole phrase”

Wholemeal flour and sourdough preparation

The result's identifiers

  • Result code in IS VaVaI

    <a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F60461373%3A22330%2F18%3A43915579" target="_blank" >RIV/60461373:22330/18:43915579 - isvavai.cz</a>

  • Alternative codes found

    RIV/60461373:22350/18:43915579

  • Result on the web

  • DOI - Digital Object Identifier

Alternative languages

  • Result language

    čeština

  • Original language name

    Celozrnné mouky a vedení kvasů

  • Original language description

    Materiál a podmínky pro zde publikované práce vznikly ve spolupráci se společnostmi Mlýn Perner Svijany, spol. s r.o. a společností Melvia Trade s.r.o. zastupující koncern Diosna IsernHäger na českém trhu. Mlýn Perner nám již delší dobu poskytuje nové typy celozrnných mouk, které (ne zcela přesně) označujeme jako „mikronizované“, Diosna IsernHäger nám prostřednictvím společnosti Melvia dlouhodobě zapůjčila fermentor pro experimentální poloprovozní vedení kvasů a poskytuje nám své startovací kultury.

  • Czech name

    Celozrnné mouky a vedení kvasů

  • Czech description

    Materiál a podmínky pro zde publikované práce vznikly ve spolupráci se společnostmi Mlýn Perner Svijany, spol. s r.o. a společností Melvia Trade s.r.o. zastupující koncern Diosna IsernHäger na českém trhu. Mlýn Perner nám již delší dobu poskytuje nové typy celozrnných mouk, které (ne zcela přesně) označujeme jako „mikronizované“, Diosna IsernHäger nám prostřednictvím společnosti Melvia dlouhodobě zapůjčila fermentor pro experimentální poloprovozní vedení kvasů a poskytuje nám své startovací kultury.

Classification

  • Type

    J<sub>ost</sub> - Miscellaneous article in a specialist periodical

  • CEP classification

  • OECD FORD branch

    21101 - Food and beverages

Result continuities

  • Project

  • Continuities

    I - Institucionalni podpora na dlouhodoby koncepcni rozvoj vyzkumne organizace

Others

  • Publication year

    2018

  • Confidentiality

    S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů

Data specific for result type

  • Name of the periodical

    Pekař a cukrář

  • ISSN

    1213-2403

  • e-ISSN

  • Volume of the periodical

    7

  • Issue of the periodical within the volume

    1

  • Country of publishing house

    CZ - CZECH REPUBLIC

  • Number of pages

    4

  • Pages from-to

    22-25

  • UT code for WoS article

  • EID of the result in the Scopus database