CzechFoodChem2019 - XLIX. Symposium on new directions in food production and analysis
The result's identifiers
Result code in IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F60461373%3A22330%2F19%3A43919027" target="_blank" >RIV/60461373:22330/19:43919027 - isvavai.cz</a>
Result on the web
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternative languages
Result language
čeština
Original language name
CzechFoodChem2019 - XLIX. Symposium o nových směrech výroby a hodnocení potravin
Original language description
Na konferenci bylo českými, slovenskými a rakouskými účastníky předneseno 26 referátů, vystaveno 19 posterů a proběhly dvě firemní prezentace. Úvodní nosný blok na téma “ Reformulace – změny ve složení potravinářských výrobků respektující současná výživová doporučení" zahrnoval osm vyžádaných přednášek.
Czech name
CzechFoodChem2019 - XLIX. Symposium o nových směrech výroby a hodnocení potravin
Czech description
Na konferenci bylo českými, slovenskými a rakouskými účastníky předneseno 26 referátů, vystaveno 19 posterů a proběhly dvě firemní prezentace. Úvodní nosný blok na téma “ Reformulace – změny ve složení potravinářských výrobků respektující současná výživová doporučení" zahrnoval osm vyžádaných přednášek.
Classification
Type
M - Conference organization
CEP classification
—
OECD FORD branch
30308 - Nutrition, Dietetics
Result continuities
Project
—
Continuities
I - Institucionalni podpora na dlouhodoby koncepcni rozvoj vyzkumne organizace
Others
Publication year
2019
Confidentiality
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Data specific for result type
Event location
Skalský Dvůr
Event country
CZ - CZECH REPUBLIC
Event starting date
—
Event ending date
—
Total number of attendees
70
Foreign attendee count
3
Type of event by attendee nationality
EUR - Evropská akce