Reformulation of dairy products
The result's identifiers
Result code in IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F60461373%3A22330%2F19%3A43919924" target="_blank" >RIV/60461373:22330/19:43919924 - isvavai.cz</a>
Result on the web
<a href="http://www.reformulace.cz/images/publikace/PUBLIKACE.pdf" target="_blank" >http://www.reformulace.cz/images/publikace/PUBLIKACE.pdf</a>
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternative languages
Result language
čeština
Original language name
Reformulace mléčných výrobků
Original language description
Kapitola uvádí přehled možností reformulace mléčných výrobků. Zahrnuje fortifikaci mléka a mléčných nápojů, možnosti náhrady mléčného tuku, hydrolýzu laktosy a snižování obsahu cukru i snížení obsahu soli v mléčných výrobcích
Czech name
Reformulace mléčných výrobků
Czech description
Kapitola uvádí přehled možností reformulace mléčných výrobků. Zahrnuje fortifikaci mléka a mléčných nápojů, možnosti náhrady mléčného tuku, hydrolýzu laktosy a snižování obsahu cukru i snížení obsahu soli v mléčných výrobcích
Classification
Type
C - Chapter in a specialist book
CEP classification
—
OECD FORD branch
21101 - Food and beverages
Result continuities
Project
—
Continuities
V - Vyzkumna aktivita podporovana z jinych verejnych zdroju
Others
Publication year
2019
Confidentiality
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Data specific for result type
Book/collection name
Reformulace potravin: Hodnocení možností reformulací hlavních potravinářských komodit
ISBN
978-80-88019-36-7
Number of pages of the result
11
Pages from-to
73-83
Number of pages of the book
128
Publisher name
Potravinářská komora ČR
Place of publication
Praha
UT code for WoS chapter
—