Lactic acid bacteria, probiotics
The result's identifiers
Result code in IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F60461373%3A22330%2F19%3A43920019" target="_blank" >RIV/60461373:22330/19:43920019 - isvavai.cz</a>
Result on the web
<a href="http://www.ctpp.cz/data/files/fermentace%202%20vydani%20web.pdf" target="_blank" >http://www.ctpp.cz/data/files/fermentace%202%20vydani%20web.pdf</a>
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternative languages
Result language
čeština
Original language name
Bakterie mléčného kvašení, probiotika
Original language description
Je podána základní charakteristika bakterií mléčného kvašení a jejich významem v potravinářských technologiích. Jsou shrnuty poznatky o jejich metabolismu sacharidů, antimikrobiální aktivitě a probiotické funkci.
Czech name
Bakterie mléčného kvašení, probiotika
Czech description
Je podána základní charakteristika bakterií mléčného kvašení a jejich významem v potravinářských technologiích. Jsou shrnuty poznatky o jejich metabolismu sacharidů, antimikrobiální aktivitě a probiotické funkci.
Classification
Type
C - Chapter in a specialist book
CEP classification
—
OECD FORD branch
21101 - Food and beverages
Result continuities
Project
—
Continuities
I - Institucionalni podpora na dlouhodoby koncepcni rozvoj vyzkumne organizace
Others
Publication year
2019
Confidentiality
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Data specific for result type
Book/collection name
Bakterie mléčného kvašení, probiotika a fermentované mléčné výrobky
ISBN
978-80-88019-37-4
Number of pages of the result
5
Pages from-to
4-9
Number of pages of the book
44
Publisher name
Potravinářská komora ČR
Place of publication
Praha
UT code for WoS chapter
—