All

What are you looking for?

All
Projects
Results
Organizations

Quick search

  • Projects supported by TA ČR
  • Excellent projects
  • Projects with the highest public support
  • Current projects

Smart search

  • That is how I find a specific +word
  • That is how I leave the -word out of the results
  • “That is how I can find the whole phrase”

Lactic acid bacteria, probiotics

The result's identifiers

  • Result code in IS VaVaI

    <a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F60461373%3A22330%2F19%3A43920019" target="_blank" >RIV/60461373:22330/19:43920019 - isvavai.cz</a>

  • Result on the web

    <a href="http://www.ctpp.cz/data/files/fermentace%202%20vydani%20web.pdf" target="_blank" >http://www.ctpp.cz/data/files/fermentace%202%20vydani%20web.pdf</a>

  • DOI - Digital Object Identifier

Alternative languages

  • Result language

    čeština

  • Original language name

    Bakterie mléčného kvašení, probiotika

  • Original language description

    Je podána základní charakteristika bakterií mléčného kvašení a jejich významem v potravinářských technologiích. Jsou shrnuty poznatky o jejich metabolismu sacharidů, antimikrobiální aktivitě a probiotické funkci.

  • Czech name

    Bakterie mléčného kvašení, probiotika

  • Czech description

    Je podána základní charakteristika bakterií mléčného kvašení a jejich významem v potravinářských technologiích. Jsou shrnuty poznatky o jejich metabolismu sacharidů, antimikrobiální aktivitě a probiotické funkci.

Classification

  • Type

    C - Chapter in a specialist book

  • CEP classification

  • OECD FORD branch

    21101 - Food and beverages

Result continuities

  • Project

  • Continuities

    I - Institucionalni podpora na dlouhodoby koncepcni rozvoj vyzkumne organizace

Others

  • Publication year

    2019

  • Confidentiality

    S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů

Data specific for result type

  • Book/collection name

    Bakterie mléčného kvašení, probiotika a fermentované mléčné výrobky

  • ISBN

    978-80-88019-37-4

  • Number of pages of the result

    5

  • Pages from-to

    4-9

  • Number of pages of the book

    44

  • Publisher name

    Potravinářská komora ČR

  • Place of publication

    Praha

  • UT code for WoS chapter