Microbial contamination of vegetable and fruit salads
The result's identifiers
Result code in IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F60461373%3A22330%2F20%3A43921280" target="_blank" >RIV/60461373:22330/20:43921280 - isvavai.cz</a>
Result on the web
<a href="https://www.vyzivaspol.cz/casopis-vyziva-a-potraviny/" target="_blank" >https://www.vyzivaspol.cz/casopis-vyziva-a-potraviny/</a>
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternative languages
Result language
čeština
Original language name
Mikrobiální kontaminace zeleninových a ovocných salátů
Original language description
Článek se věnuje problematice příčin kažení čerstvých ovocných a zeleninových salátů. Předkládá krátký přehled typů mikroorganismů způsobujících proces kažení, zmiňuje některé jejich významné zástupce a dotýká se stručně i opatření k zabránění jejich růstu.
Czech name
Mikrobiální kontaminace zeleninových a ovocných salátů
Czech description
Článek se věnuje problematice příčin kažení čerstvých ovocných a zeleninových salátů. Předkládá krátký přehled typů mikroorganismů způsobujících proces kažení, zmiňuje některé jejich významné zástupce a dotýká se stručně i opatření k zabránění jejich růstu.
Classification
Type
J<sub>ost</sub> - Miscellaneous article in a specialist periodical
CEP classification
—
OECD FORD branch
21101 - Food and beverages
Result continuities
Project
—
Continuities
I - Institucionalni podpora na dlouhodoby koncepcni rozvoj vyzkumne organizace
Others
Publication year
2020
Confidentiality
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Data specific for result type
Name of the periodical
Výživa a potraviny
ISSN
1211-846X
e-ISSN
—
Volume of the periodical
2020
Issue of the periodical within the volume
5
Country of publishing house
CZ - CZECH REPUBLIC
Number of pages
5
Pages from-to
126-130
UT code for WoS article
—
EID of the result in the Scopus database
—