CzechFoodChem 2021 - on-line Symposium on new trends in food production, chemistry and analysis -
The result's identifiers
Result code in IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F60461373%3A22330%2F21%3A43922920" target="_blank" >RIV/60461373:22330/21:43922920 - isvavai.cz</a>
Result on the web
<a href="http://www.czechfoodchem.cz/" target="_blank" >http://www.czechfoodchem.cz/</a>
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternative languages
Result language
čeština
Original language name
CzechFoodChem 2021- on-line Symposium o nových směrech výroby a hodnocení potravin
Original language description
Na konferenci bylo českými a slovenskými účastníky včetně zahraničních studentů předneseno 29 referátů, vystaveno bylo 41 posterů a proběhly čtyři firemní prezentace ve formě přednášek. Úvodní nosný blok na téma “ Potraviny a jejich příspěvek ke zdravému životnímu stylu" zahrnoval devět vyžádaných přednášek.
Czech name
CzechFoodChem 2021- on-line Symposium o nových směrech výroby a hodnocení potravin
Czech description
Na konferenci bylo českými a slovenskými účastníky včetně zahraničních studentů předneseno 29 referátů, vystaveno bylo 41 posterů a proběhly čtyři firemní prezentace ve formě přednášek. Úvodní nosný blok na téma “ Potraviny a jejich příspěvek ke zdravému životnímu stylu" zahrnoval devět vyžádaných přednášek.
Classification
Type
M - Conference organization
CEP classification
—
OECD FORD branch
21101 - Food and beverages
Result continuities
Project
—
Continuities
I - Institucionalni podpora na dlouhodoby koncepcni rozvoj vyzkumne organizace
Others
Publication year
2021
Confidentiality
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Data specific for result type
Event location
on-line
Event country
CZ - CZECH REPUBLIC
Event starting date
—
Event ending date
—
Total number of attendees
180
Foreign attendee count
20
Type of event by attendee nationality
EUR - Evropská akce