Biological protection of potatoes against selected pathogenic bacteria
The result's identifiers
Result code in IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F60461373%3A22330%2F22%3A43924848" target="_blank" >RIV/60461373:22330/22:43924848 - isvavai.cz</a>
Result on the web
<a href="https://www.vubhb.cz/cs/publikace" target="_blank" >https://www.vubhb.cz/cs/publikace</a>
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternative languages
Result language
čeština
Original language name
Biologická ochrana brambor proti vybraným patogenním bakteriím
Original language description
Cílem byl vývoj a ověření prostředků biologické ochrany brambor proti vybraným patogenním bakteriím na bázi bakteriofágů, zlepšení kvality zemědělské produkce a potravin.
Czech name
Biologická ochrana brambor proti vybraným patogenním bakteriím
Czech description
Cílem byl vývoj a ověření prostředků biologické ochrany brambor proti vybraným patogenním bakteriím na bázi bakteriofágů, zlepšení kvality zemědělské produkce a potravin.
Classification
Type
N<sub>metC</sub> - Methodology certified by the authorised body
CEP classification
—
OECD FORD branch
21101 - Food and beverages
Result continuities
Project
<a href="/en/project/QK1910028" target="_blank" >QK1910028: Biocontrol of selected potato pathogenic bacteria</a><br>
Continuities
P - Projekt vyzkumu a vyvoje financovany z verejnych zdroju (s odkazem do CEP)
Others
Publication year
2022
Confidentiality
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Data specific for result type
Internal product ID
QK1910028-V15
Regulation ID
Osvědčení: UKZUZ 242248/2022
Technical parameters
Smlouva o o uplatnění metodiky č. (ISBN) 978-80-86940-98-4, Osvědčení: UKZUZ 242248/2022
Economical parameters
Smlouva o uplatnění metodiky č. (ISBN) 978-80-86940-98-4
Certification body designation
Ústřední kontrolní a zkušební ústav zemědělský, Brno
Date of certification
—
Method of use
C - Výsledek je využíván bez omezení okruhu uživatelů