Symposium on new trends in food production, chemistry and analysis CzechFoodChem 2022
The result's identifiers
Result code in IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F60461373%3A22330%2F22%3A43925120" target="_blank" >RIV/60461373:22330/22:43925120 - isvavai.cz</a>
Result on the web
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternative languages
Result language
čeština
Original language name
Symposium o nových směrech výroby a hodnocení potravin CzechFoodChem 2022
Original language description
Na konferenci bylo českými a slovenskými účastníky včetně zahraničních studentů předneseno 25 referátů, vystaveno bylo 19 posterů a proběhly čtyři firemní prezentace. Úvodní nosný blok na téma „Současnost a budoucnost výroby a hodnocení potravin" s podtitulem „Udržitelná produkce kvalitních potravin" zahrnoval sedm vyžádaných přednášek.
Czech name
Symposium o nových směrech výroby a hodnocení potravin CzechFoodChem 2022
Czech description
Na konferenci bylo českými a slovenskými účastníky včetně zahraničních studentů předneseno 25 referátů, vystaveno bylo 19 posterů a proběhly čtyři firemní prezentace. Úvodní nosný blok na téma „Současnost a budoucnost výroby a hodnocení potravin" s podtitulem „Udržitelná produkce kvalitních potravin" zahrnoval sedm vyžádaných přednášek.
Classification
Type
M - Conference organization
CEP classification
—
OECD FORD branch
21101 - Food and beverages
Result continuities
Project
—
Continuities
I - Institucionalni podpora na dlouhodoby koncepcni rozvoj vyzkumne organizace
Others
Publication year
2022
Confidentiality
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Data specific for result type
Event location
Skalský Dvůr u Bystřice nad Pernštejnem
Event country
CZ - CZECH REPUBLIC
Event starting date
—
Event ending date
—
Total number of attendees
69
Foreign attendee count
12
Type of event by attendee nationality
EUR - Evropská akce