Food Technology, food quality: New trends in food preservation
The result's identifiers
Result code in IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F60461373%3A22330%2F22%3A43925610" target="_blank" >RIV/60461373:22330/22:43925610 - isvavai.cz</a>
Result on the web
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternative languages
Result language
čeština
Original language name
Food Technology, food quality: Nové trendy v úchově potravin
Original language description
Druhý ročník konference: Food Technology, food quality: Nové trendy v úchově potravin se věnoval problematice úchovy potravin a kvality potravin. Konference byla věnována nejen vědeckým pracovníkům, ale i pracovníkům potravinářského průmyslu, odborným zaměstnancům státní správy a dalším zájemcům o danou problematiku.
Czech name
Food Technology, food quality: Nové trendy v úchově potravin
Czech description
Druhý ročník konference: Food Technology, food quality: Nové trendy v úchově potravin se věnoval problematice úchovy potravin a kvality potravin. Konference byla věnována nejen vědeckým pracovníkům, ale i pracovníkům potravinářského průmyslu, odborným zaměstnancům státní správy a dalším zájemcům o danou problematiku.
Classification
Type
M - Conference organization
CEP classification
—
OECD FORD branch
21101 - Food and beverages
Result continuities
Project
—
Continuities
I - Institucionalni podpora na dlouhodoby koncepcni rozvoj vyzkumne organizace
Others
Publication year
2022
Confidentiality
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Data specific for result type
Event location
Ústav molekulární genetiky AV ČR, Praha
Event country
CZ - CZECH REPUBLIC
Event starting date
—
Event ending date
—
Total number of attendees
120
Foreign attendee count
—
Type of event by attendee nationality
CST - Celostátní akce