Microbiology in brewing
The result's identifiers
Result code in IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F60461373%3A22330%2F23%3A43927847" target="_blank" >RIV/60461373:22330/23:43927847 - isvavai.cz</a>
Result on the web
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternative languages
Result language
čeština
Original language name
Mikrobiologie v pivovarnictví
Original language description
Cílem publikace je kromě praktických návodů k výrobě piva také získání základních znalostí mikroorganismů. Mikrobiologie je věda, která studuje mikroskopické organismy. Mikroorganismy zahrnují širokou skupinu jednobuněčných mikroskopických organismů.
Czech name
Mikrobiologie v pivovarnictví
Czech description
Cílem publikace je kromě praktických návodů k výrobě piva také získání základních znalostí mikroorganismů. Mikrobiologie je věda, která studuje mikroskopické organismy. Mikroorganismy zahrnují širokou skupinu jednobuněčných mikroskopických organismů.
Classification
Type
B - Specialist book
CEP classification
—
OECD FORD branch
40500 - Other agricultural sciences
Result continuities
Project
—
Continuities
I - Institucionalni podpora na dlouhodoby koncepcni rozvoj vyzkumne organizace
Others
Publication year
2023
Confidentiality
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Data specific for result type
ISBN
978-80-908624-4-9
Number of pages
303
Publisher name
Beer Academy s.r.o.
Place of publication
Říčany u Brna
UT code for WoS book
—