Food microbiology - new progress and methods
The result's identifiers
Result code in IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F60461373%3A22330%2F99%3A0001392" target="_blank" >RIV/60461373:22330/99:0001392 - isvavai.cz</a>
Result on the web
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternative languages
Result language
čeština
Original language name
Potravinářská mikrobiologie - nové postupy a metody
Original language description
######################################################################################################################################################################################################################################################
Czech name
Potravinářská mikrobiologie - nové postupy a metody
Czech description
—
Classification
Type
A - Audiovisual production
CEP classification
EE - Microbiology, virology
OECD FORD branch
—
Result continuities
Project
—
Continuities
Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)
Others
Publication year
1999
Confidentiality
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Data specific for result type
ISBN
—
Place of publication
Praha, ČR
Publisher/client name
Česká potravinářská společnost - odborná skupina pro nové směry v potravinářském průmyslu
Version
—
Carrier ID
—