Report about National show of rennet cheeses in the Czech Republic.
The result's identifiers
Result code in IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F60461373%3A22330%2F99%3A0002454" target="_blank" >RIV/60461373:22330/99:0002454 - isvavai.cz</a>
Result on the web
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternative languages
Result language
čeština
Original language name
Zpráva o Celostátních přehlídkách přírodních sýrů v České republice.
Original language description
Třetí ročník Celostátních přehlídek přírodních sýrů byl uspořádán v lednu 1999 Ústavem technologie mléka a tuků VŠCHT Praha. Výrobci přihlásili do 6 soutěžních kategorií 68 vzorků sýrů. V tabulkách jsou uvedeny výsledky senzorického hodnocení.
Czech name
Zpráva o Celostátních přehlídkách přírodních sýrů v České republice.
Czech description
—
Classification
Type
J<sub>x</sub> - Unclassified - Peer-reviewed scientific article (Jimp, Jsc and Jost)
CEP classification
GM - Food industry
OECD FORD branch
—
Result continuities
Project
—
Continuities
Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)
Others
Publication year
1999
Confidentiality
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Data specific for result type
Name of the periodical
Mliekarstvo
ISSN
1210-3144
e-ISSN
—
Volume of the periodical
30
Issue of the periodical within the volume
1
Country of publishing house
SK - SLOVAKIA
Number of pages
3
Pages from-to
—
UT code for WoS article
—
EID of the result in the Scopus database
—