The possibility of detection of Escherichia coli and coliform bacter
The result's identifiers
Result code in IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F60461373%3A22330%2F99%3A0002478" target="_blank" >RIV/60461373:22330/99:0002478 - isvavai.cz</a>
Result on the web
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternative languages
Result language
čeština
Original language name
Možnosti stanovení Escherichia coli a koliformních bakterií.
Original language description
Testování metod pro stanovení Escherichia coli a koliformních bakterií v mléčných výrobcích.
Czech name
Možnosti stanovení Escherichia coli a koliformních bakterií.
Czech description
—
Classification
Type
D - Article in proceedings
CEP classification
GM - Food industry
OECD FORD branch
—
Result continuities
Project
—
Continuities
Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)
Others
Publication year
1999
Confidentiality
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Data specific for result type
Article name in the collection
Celostátní přehlídky sýrů Praha 1999, Sborník a výsledky přehlídek
ISBN
80-86238-02-04
ISSN
—
e-ISSN
—
Number of pages
8
Pages from-to
—
Publisher name
Česká společnost chemická
Place of publication
Praha
Event location
—
Event date
—
Type of event by nationality
—
UT code for WoS article
—