Speciation analysis of trace elements in pseudocereals flours
The result's identifiers
Result code in IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F60461373%3A22340%2F05%3A00014520" target="_blank" >RIV/60461373:22340/05:00014520 - isvavai.cz</a>
Result on the web
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternative languages
Result language
angličtina
Original language name
Speciation analysis of trace elements in pseudocereals flours
Original language description
Speciation analyses of trace elements in extracts of amaranth and buckwheat flours were done by on-line hyphenation of SEC a ICP-MS. MAjority of studied trace elements were concentrated in low-molecular fration of Mr approx. 1-2 kDa.
Czech name
Speciační analýza stopových prvků v pseudocereáliích
Czech description
Speciační analýza stopových prvků v extraktech z amarantové a pohankové mouky byla provedena pomocí on-line spojení SEC a ICP-MS. Většina stopových prvků je obsažena v nízkomolekulární frakci Mr cca 1-2 kDa.
Classification
Type
A - Audiovisual production
CEP classification
CB - Analytical chemistry, separation
OECD FORD branch
—
Result continuities
Project
<a href="/en/project/GA525%2F04%2F0503" target="_blank" >GA525/04/0503: Study of trace elements speciation on food</a><br>
Continuities
Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)
Others
Publication year
2005
Confidentiality
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Data specific for result type
ISBN
—
Place of publication
Pardubice
Publisher/client name
Universita Pardubice
Version
—
Carrier ID
1