Functional Food Soya Based Product Conception Testing
The result's identifiers
Result code in IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F60461373%3A22340%2F06%3A00016644" target="_blank" >RIV/60461373:22340/06:00016644 - isvavai.cz</a>
Result on the web
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternative languages
Result language
angličtina
Original language name
Functional Food Soya Based Product Conception Testing
Original language description
Introduction of new products on the market is one of the basic topics that are dealt with in both theoretical and practical level. Success of new product is related with many different factors. Our article describes conception formulation of functional food product that is based on soya. For analysis of this conception we use several methods that are suitable for this purpose and we try to compare them and recommend the best ones for future use.
Czech name
Testování koncepce funkčního sojového výrobku
Czech description
Zavádění nových výrobků na trh je jedním z klíčových prvků, který je třeba zvládnout jak po stránce teoretické tak i praktické. Úspěch nového výrobků závisí na mnoha okolnostech. Náš článek popisuje formulaci koncepce nového funkčního produktu na bázi soji.
Classification
Type
D - Article in proceedings
CEP classification
BC - Theory and management systems
OECD FORD branch
—
Result continuities
Project
—
Continuities
Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)
Others
Publication year
2006
Confidentiality
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Data specific for result type
Article name in the collection
Modern Approaches to Corporate Management
ISBN
80-227-2284-7
ISSN
—
e-ISSN
—
Number of pages
6
Pages from-to
249-254
Publisher name
STU Bratislava
Place of publication
Bratislava
Event location
Bratislava
Event date
Sep 13, 2006
Type of event by nationality
EUR - Evropská akce
UT code for WoS article
—