Measurement of Process Variables in Sugar Industry: Heat Measurement
The result's identifiers
Result code in IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F60461373%3A22340%2F17%3A43913526" target="_blank" >RIV/60461373:22340/17:43913526 - isvavai.cz</a>
Result on the web
<a href="http://www.cukr-listy.cz/on_line/2017/PDF/398-401.pdf" target="_blank" >http://www.cukr-listy.cz/on_line/2017/PDF/398-401.pdf</a>
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternative languages
Result language
čeština
Original language name
Měření provozních veličin v cukrovarnictví: Měření množství tepla
Original language description
V článku jsou popsány metody používané jednak pro měření tepla přenášeného kapalným médiem, jednak pro měření tepla přenášeného vodní párou. Je vysvětlen teoretický popis funkce měřičů tepla, skladba měřicího zařízení a ukázky provozních přístrojů.
Czech name
Měření provozních veličin v cukrovarnictví: Měření množství tepla
Czech description
V článku jsou popsány metody používané jednak pro měření tepla přenášeného kapalným médiem, jednak pro měření tepla přenášeného vodní párou. Je vysvětlen teoretický popis funkce měřičů tepla, skladba měřicího zařízení a ukázky provozních přístrojů.
Classification
Type
J<sub>imp</sub> - Article in a specialist periodical, which is included in the Web of Science database
CEP classification
—
OECD FORD branch
20205 - Automation and control systems
Result continuities
Project
—
Continuities
I - Institucionalni podpora na dlouhodoby koncepcni rozvoj vyzkumne organizace
Others
Publication year
2017
Confidentiality
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Data specific for result type
Name of the periodical
Listy cukrovarnické a řepařské
ISSN
1210-3306
e-ISSN
—
Volume of the periodical
133
Issue of the periodical within the volume
12
Country of publishing house
CZ - CZECH REPUBLIC
Number of pages
4
Pages from-to
398-401
UT code for WoS article
000418013800007
EID of the result in the Scopus database
2-s2.0-85039039446